De verkoop van uw eigendom in enkele stappen.

Marktconforme waardebepaling: Het bepalen van een correcte en realistische prijs is zeer belangrijk. Het heeft geen zin om loze beloftes te maken. We bepalen de waarde op basis van de ligging en de karakteristieken van uw eigendom en toetsen deze aan de actuele marktsituatie. Zo bekomen we een realistische en maktconforme prijs.De eerste maar cruciale stap op weg naar een succesvolle verkoop.

Volledige dossiersamenstelling: Van bij de start van de verkoop zijn er heel wat inlichtingen nodig.
Wij zorgen snel voor alle documenten en een volledige dossiersamenstelling. (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige- en andere inlichtingen, electrische keuring, enz) U hoeft daarvoor niets te ondernemen.

Marketing: Wij zorgen voor mooie foto’s, want een eerste indruk maak je maar één keer. Waar nodig geven we passend advies. Met enkele kleine handelingen maak je dikwijls al een groot verschil. Publiciteit gebeurt via regionale kranten, immobiliënsite en onze eigen website. Mits uw toelating plaatsen wij tevens een uithangbord.

Verkoop: Zowel tijdens de bezoeken als de eventuele onderhandeling kan u rekenen op mijn commerciele en professionele talenten. Zodra er een akkoord is wordt er een verkoopovereenkomst opgesteld. Deze is aangepast aan de laatste actuele wetgeving. Dit gebeurt steeds in samenspraak met uw notaris.

Kortom, wij behandelen uw verkoop met de beste zorgen!