De troeven van ons kantoor

  • Ervaring: Al 20 jaar ben ik het gezicht van Immo Arcus. Een aangename periode die zo voorbijgevlogen is en waarin een massa ervaring verworven werd. Ervaring die elke dag opnieuw efficiënt gebruikt wordt. Als kleiner kantoor in de streek kunnen we op die manier terugblikken op de realisatie van meer dan 500 verkopen en minstens zoveel verhuringen.
  • Stijl: We gaan steeds op een persoonlijke en dynamische manier te werk. Van de eerste ontmoeting tot het afsluiten van de verkoop of de verhuur bent u in contact met dezelfde persoon. Dat is een fijne manier om in vertrouwen te werken. Het is tevens efficiënt om snel, transparant en correct te handelen. Dit alles gebeurt natuurlijk in samenspraak met de klant.
  • Aanpak: Een goed gesprek en een correcte waardebepaling, daar begint het mee. We geven daarbij eerlijk advies en luisteren naar uw wensen. Dat doen we geheel vrijblijvend. Pas als er wederzijds een goed gevoel is, start ik graag met de verkoop of verhuur van uw woning. We gaan daarbij professioneel én resultaatsgericht te werk. (geen resultaat = geen kosten!)

Geef gerust een seintje, wij helpen u graag verder. Luk Dobbelaere.